HUMANITARNA AKCIJA

Što ovih dana radi Nina Kraljić?

27.05.2015 u 17:06

Bionic
Reading

Savez društava Naša djeca Hrvatske uz podršku HRT-a organizirali su humanitarnu akciju 'Za osmijeh djeteta u bolnici' koja je sakupila 781.922 kune. Svoj glas za ovu plemenitu akciju dali su i Nina Kraljić, Vanna, Ivana Kindl, Toni Cetinski, Jacques Houdek, Petar Grašo te mnogi drugi

Nina Kraljić kaže kako je već sljedeći dan nakon pobjede u emisiji The Voice nastavila raditi na novoj pjesmi. Još ne zna kad će je javnost moći čuti.

Pjevačica dodaje kako će ostati vjerna svom glazbenom izričaju, a novostečeni status slave zapravo uopće ne doživljava kao teret, već uživa u pažnji. Posebno je vesele dječje poruke koje dobiva.


Osim što se i dalje bavi svojom karijerom, Nina Kraljić priskočila je u pomoć i akciji 'Uz nas niste sami'. Prikupljena sredstva omogućit će nabavu sklopivih kreveta i stolaca za roditelje te opremanje prostora za boravak roditelja u bolnici tijekom hospitalizacije djeteta. U akciju opremanja bit će uključeno svih 37 bolnica u Hrvatskoj.

Akcija 'Uz nas niste sami' održana je na rođendan Hrvatske radiotelevizije (89 godina radija i 59 godina televizije).

Pričali smo s Ninom o daljnjim planovima i njenoj karijeri. Osim što radi punom parom, podržala je i humanitarnu akciju "Uz nas niste sami"!

Posted by The Voice - Najljepši glas Hrvatske on 27. svibnja 2015