VEČER IZNENAĐENJA

Što nas večeras očekuje u velikom finalu Voicea?

25.04.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Nakon 14 tjedana emitiranja showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' sutra će glasovi publike odlučiti o pobjedniku ili pobjednici prve sezone hrvatske produkcije ovog svjetski poznatog pjevačkog natjecanja. Četvero finalista - Nina Kraljić, Jure Brkljača, Mateo Resman i Marin Jurić Čivro - otpjevat će tri pjesme, od kojih će jedna biti u duetu s mentorom

Nakon predizbora, audicija, dvoboja i pet emisija uživo presuda o tome tko ima najljepši glas Hrvatske sutra će napokon biti donesena, a odlučit će - samo glasovi publike! Finalisti prve sezone showa 'The Voice' nastupit će s po tri pjesme -  Nina Kraljić iz tima Jacquesa Houdeka, Mateo Resman iz tima Indire Levak, Jure Brkljača iz tima Tonyja Cetinskog i Marin Jurić Čivro iz tima Ivana Dečaka.

'Što reći osim – hvala. Očito i ja imam veliku podršku i nadam se da ću je opravdati', poručila je Nina, a Mateo je dodao: 'Ne znači mi toliko sam prolazak u finale, nego mi više znači to da sam odabran od publike.' Neki se nisu ni nadali finalu.

'Imao sam osjećaj da ću daleko dogurati. Finale je za mene ostvaren cilj', iskren je bio Jure, a slično razmišlja i Marin: 'Nisam ovo očekivao. Velika je čast biti u finalu. Jako sam zadovoljan.'

Tko će od ovih mladih talentiranih pjevača biti proglašen najboljim, saznat ćemo 25. travnja u 20 sati na Prvom programu Hrvatske televizije i Drugom programu Hrvatskog radija. Posebnu web emisiju možete pratiti na službenim stranicama showa 15 minuta prije televizijske emisije i nakon nje.

U radijskom prijenosu finala posebni gosti Zlatka Turkalja na Drugom programu Hrvatskog radija bit će Zorica Kondža i Ervin Baučić. 'The Voice', kao multimedijski projekt Hrvatske radiotelevizije, nastavlja pratiti svoju publiku. I u finalu moći ćemo vidjeti najzanimljivije fotografije i saznati komentare gledatelja putem svih društvenih mreža.

Zadnja finalistica predivna Nina Kraljić! #TheVoiceHRT

A photo posted by The Voice HRT (@thevoicehrt) on

Šarmer @jurebrkljaca7 nam je treći #finalist ! Bravo Jureeee! #TheVoiceHRT

A photo posted by The Voice HRT (@thevoicehrt) on

@mateoresman nam je još malo u šoku. :) Bravooo!!! #TheVoiceHRT #finalist

A photo posted by The Voice HRT (@thevoicehrt) on

@i0202021 nam je prvi finalist! #goMarin #TheVoiceHRT

A photo posted by The Voice HRT (@thevoicehrt) on