KANADSKA AVANTURA

Što Lana Jurčević radi u ledenom Torontu?

16.02.2016 u 09:09

Bionic
Reading

Lijepa pjevačica koja je osvojila publiku svojim nastupima u showu 'Ja to mogu', odlučila je nakon ozljede noge 2016. upotpuniti odličnim koncertima. Nakon nastupa po Hrvatskoj i Austriji, došlo je vrijeme za Kanadu, a namjerava dodatno proširiti turneju po SAD-u

Otkrila je kako nju i bend izrazito niske temperature u Kanadi nisu ni najmanje smele u koncertu koji je trajao preko dva sata, ali i koji su planovi za daljnje pokoravanje američke publike.

'Temperature su strašno niske, oko minus 30 stupnjeva, ali smo mi dobro zagrijali publiku. Planiramo koncerte i po SAD-u, čeka nas hrpa nastupa po Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Crnoj Gori itd. Bili smo na Niagarinim slapovima i tornju CN, najvišem tornju u Torontu. Ja sam ostala i unajmila stan u Torontu još nekoliko dana jer je put jako dug, pa da još malo provedemo vremena ovdje. Oduševljeni smo hranom, gradom, gostoprimstvom i osjećamo se kao doma', kazala je oduševljena pjevačica.

I know you can't see me... But That's me ?? Niagara falls.

Fotografiju objavljuje Lana Jurcevic Official??️ (@lana_jurcevic)


Također je na svom Instagramu podijelila s fanovima način na koji provode vrijeme, često zbijajući šale na vlastiti račun zbog niskih temperatura i brojnih slojeva odjeće. Tako je i pozirala ispred zaleđenih Nijagarinih slapova, a ispod fotografije je napisala: 'Znam da me ne možete vidjeti, ali to sam ja!'

-15 ❄️⛄️ See you tomorrow ??????☀️ #canada #ootd #happy #street #toronto #concert

Fotografiju objavljuje Lana Jurcevic Official??️ (@lana_jurcevic)


Pjevačica je tako potpuno posvećena svom profesionalnom životu, ali se vrlo vjerojatno nađe vremena i za ljubav. Lanino srce navodno je osvojio zgodni Zagrepčanin Nikola Zorotović. Ovaj iznimno talentirani umjetnik jedan je od najpoznatijih tattoo majstora u Zagrebu, a upravo se njega oslovljava kao novog dečka lijepe pjevačice. Već je nekoliko puta obznanila javnosti kako ne želi govoriti o svom privatnom životu, stoga će vrijeme pokazati je li ova romansa stvarna.

??

Fotografiju objavljuje Lana Jurcevic Official??️ (@lana_jurcevic)

Music is my life ❤️ @cronnexion Thank you for having us ??????

Fotografiju objavljuje Lana Jurcevic Official??️ (@lana_jurcevic)