TALIJANSKI GLAMUR

Što je to oduševilo naše poznate dame?

11.09.2015 u 18:14

  • +20

Poznati na predstavljanju Fracomina kolekcije

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Sofisticirani talijanski ženski brend Fracomina sinoć je u jedinstvenom ugođaju urbane zagrebačke Galerije Kranjčar, za ovu priliku posebno uređene zelenim elementima iz prirode, predstavio vodeće modne trendove za nadolazeće sezone

Uz modnu reviju, na kojoj su prikazane elegantne i profinjene kombinacije, obilježene urbanim elementima, jarkim bojama i rafiniranim detaljima, Fracomina je predstavila jedinstven projekt koji donosi sasvim drugačiji pogled na modu.

Projekt Seed the future, predstavljen i na najvećoj ovogodišnjoj globalnoj izložbi EXPO Milano 2015, donosi privjesnice od prirodnog papira koje sadržavaju sjemenke za sadnju. Na ovaj se način poziva potrošače da posade sjemenke i brinu se o biljci svaki dan, doprinoseći borbi protiv onečišćenja, a sve u cilju promocije drugačijeg gledanja na budućnost.

Počeci branda Fracomina sežu u daleku 1931, kad je Gerardo Prisco osnovao tekstilnu tvrtku koja je kroz desetljeća prerasla u uspješnu proizvodnju i distribuciju vlastitih brendova. Fracomina je pokrenuta 2004. i s vremenom je osvojila mnogobrojne žene, pa tako i Milu Elegović, Marijanu Batinić, Tamaru Garbajs, Editu Misirić, Anu Begić Tahiri, Bornu Rajić i Tihanu Harapin Zalepugin, a sve su one bile na predstavljanju nove sezone ovog modnog brenda.

Više slika pogledajte u fotogaleriji.