RETRO BRIJANJE U DVOJE

Što je Milani Vlaović potrebno za savršen večernji provod?

07.11.2015 u 10:34

Bionic
Reading

Otvorenje nove sezone Gentleman Jack's barber shopa, retro brijačnice u kojoj su uz ugodnu glazbu organizirana druženja, nije propustila spisateljica Milana Vlaović koja se ondje pojavila u pratnji dečka Borisa Kovačeka, marketinškog stručnjaka, velikog zaljubljenika u glazbu i direktora agencije Pepermint

Svestrana Milana Vlaović dobro zna da su za garantirano dobar večernji provod potrebne dvije stvari: dobro društvo i odlična muzika. Sve to pronašla je na otvorenju nove sezone Gentleman Jack's barber shopa, retro brijačnice u kojoj su uz ugodnu glazbu organizirana večernja druženja.
Zaljubljena spisateljica stigla je u pratnji dečka Borisa Kovačeka. Da je par u romantičnoj vezi, javnost je doznala u lipnju ove godine.


Bivša supruga nogometaša Gorana Vlaovića, s kojim ima troje djece (21-godišnjeg Stjepana, dvije godine mlađeg Marija i 10-godišnju Niku), a s kojim je dijelila 18 bračnih godina, četiri godine nakon razvoda zaljubila se u dvije godine mlađeg Borisa Kovačeka, marketinškog stručnjaka i direktora agencije Pepermint.
Milana i Boris poznaju se dugi niz godina, a imaju i brojne zajedničke prijatelje. Surađivali su zajedno i na nekoliko projekata pa ne čudi što je među njima planula ljubav.

Na otvorenju pop up brijačnice, ukoju su dobrodošli svi koji žele šišanje i brijanje, ugodno druženje i dobruglazbu u atmosferi starinske brijačnice dobro su se proveli i Nevena Rendeli, Lana Biondić, Antonio Franić,Erna Rudnički, Tomo in der Mühlen, HrvojeŠalković i Ana Gruica, Mirna Medaković i Hrvoje Stepinac, Ana Radišić, KristinaKrepela, Boris Leiner, a za izvrsnu atmosferupobrinuli su se DJ-evi Tomo Ricov i Boris Kovaček.