SARKAZAM U PRVOM PLANU

Što Ida, Remi i Nina kažu o izborima?

09.11.2015 u 17:14

Bionic
Reading

Ono što neki misle, a ne usude se reći glazbenice Ida Prester i Mirela Priselac Remi te glumica Nina Violić napisale su na svojim društvenim mrežama. Remi u stihovima, Nina fotografijom, a Ida bez okolišanja ravno u sridu

Pitali su se mnogi jučer gledajući u glasački listić, pitala se i Nina Violić  - za koga? Poznata glumica rezultate izbora i sretne dobitnike komentirala je u svom stilu objavivši fotografiju poznate danske serije 'Most' poručivši kako će na mostu prvi biti nasjeckan - hrvatski narod. 'Ajme, kako sam ja sretna što Most ne bježi od odgovornosti', napisala je Nina.

Voditeljica i glazbenica Ida Prester o jučerašnjim izborima oglasila se bez puno simbolike: 'OK, dosta smo se pres... - ajmo zaokružit taj listić. Jbg, nismo u Švedskoj, life is bitch. Al ovo već nije zajebancija. Dok se mi bacamo po podu u supermarketu, janjetina se već krcka... Ajde, domoljubi, ljubi vas baba, nemojmo se još triput dublje ukenjat!' napisala je Ida.

Mirela Priselac Remi svoj doživljaj izbora i njihove rezultate opisala je stihovima pjesme Ede Maajke 'Jadranka' zaključivši kako - 'inspiracije neće faliti'. Glumica Nataša Janjić odlučila je na izbore pak odmahnuti rukom - 'Election day, we don't care!' napisala je Nataša nazdravivši čašom bijelog vina s izleta u Zagorju.

Glumica Vitomira Lončar nije bila toliko ravnodušna. 'Jedva čekam da netko zbroji koliko će onih koji su grijali klupice u Remetincu i sličnim destinacijama, sjesti u klupe na Markovom trgu. Mislim da bi mogao biti dvoznamenkasti broj', kaže Vitomira.