GIANNA:

'Što će mi za showbizz fakultet?'

25.03.2009 u 12:11

Bionic
Reading

Gianna zaključuje da joj za karijeru u showbizzu nije potreban nikakav fakultet, što je vrlo pragmatično razmišljanje s obzirom na to da joj je u opisu posla skidanje na televiziji. Za to je eventualno potreban dvodnevni tečaj S-faktora

'Šta će mi za showbizz fakultet, to je životna škola!' - jamačno. Pitamo se kakvu je to životnu ili neku drugu školu Gianna prošla kada se specijalizirala za usko područje u showbizzu, a to je pokazivanje grudi. Giannino poprsje vidjela je cijela nacija, i to u svim izdanjima. Najprije smo pratili njezinu plastičnu operaciju kada je neugledan dekolte zamijenila jedva nešto boljim da bismo je zatim gledali u 'Golim vijestima'. Evo Gianne i na farmi, ali ovaj put je rekla odlučno ne skidanju. Pih. Mora da se Gianna pomirila s percepcijom javnosti o svome liku i djelu, jer se od srca smijala kada su je nazvale Bijele Udovice predstavivši se da zovu iz striptiz bara 'Fufa'.

Nakon Giannina promišljanja o fakultetskoj naobrazbi i Simonica nas je nasmijala redovitim dnevnim biserom. Ona je naime, htjela, studirati psihologiju, ali se ipak predomislila i upisala frizersku školu: 'Odustala sam od psihologije. Bila sam upisala frizersku školu na tri mjeseca jer sam htjela biti frizerka!' O čemu to Simona, nemamo pojma, u naše su vrijeme srednje škole trajale tri do četiri godine, a za fakultet ih je bilo potrebno i završiti.