CAREVO NOVO RUHO

Štimčeva zaručnica o njegovom zvjezdanom dočeku u Teheranu

19.11.2015 u 10:00

Bionic
Reading

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac u svom novom klubu iranskom Stepahanu dočekan je poput zvijezde, a kako su protekli njegovi prvi dani u Iranu i o budućem životu na dvije adrese, za tportal je otkrila njegova lijepa zaručnica i majka troipolgodišnjeg Ivana Lana Bucat koja će mu se u Teheranu pridružiti tijekom blagdana

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac (48) u dalekom Iranu ima razloga za zadovoljstvo. Čelnici nogometnog kluba Stepahan čiji je on novi trener nisu štedjeli na njegovom dočeku. Bez imalo pretjerivanja može se reći da bivši hrvatski reprezentativac u Iranu ima zvjezdani status. Na Instagramu teheranskog nogometnog kluba to se jasno i vidi, a o zadovoljstvu novim poslom svog zaručnika za tportal nekoliko riječi rekla je i njegova lijepa zaručnica Lana Bucat.

'O Igorovom uspjehu pričat ćemo nakon sezone, a ono što mogu reći jest da sam jako ponosna jer radi ono što voli i prezadovoljan je klubom i uvjetima', kaže Lana koja će se u Iran sa sinom Ivanom uputiti za nekoliko tjedana. Narednih mjeseci obitelj će živjeti na dvije adrese.

'Najvjerojatnije idemo prije Božića da Igor ne bude sam za blagdane pa ćemo svi zajedno u siječnju doma. A do tada neka u miru radi.' Isti nogometni klub tri godine vodio je Zlatko Kranjčar do 2014. i s njim osvojio jedan naslov prvaka.

با آرزوی موفقیت برای آقای #استیماچ و امید به روزهای توأم با جام های رنگارنگ

A photo posted by SEPAHAN FC OFFICIAL PAGE (@sepahanfc.ir) on

آغاز کار #استیماچ . #سپاهان #اصفهان #فوتبال #ایران #کرواسی #Sepahan #Football #Iran

A photo posted by Sepahan Club | باشگاه سپاهان (@sepahan.f.c) on