NAGRADNJAČA

St. Patrick's Day u Boogaloou

09.03.2012 u 13:13

Bionic
Reading

Tradicionalno povodom obilježavanja jednog od najvećih irskih blagdana i neslužbenog dana ispijanja piva, 15. put za redom, Belfast Food u Zagrebu! U subotu, 17. ožujka u klubu Boogaloo očekuje Vas, kao i svaki put do sada, nezaboravan provod uz sjajnu glazbu i potoke dobrog piva! A tportal.hr je pripremio 2x2 ulaznice za svoje čitatelje.

Nemojte propustiti najveću veselicu u gradu, jer znate da najpoznatiji hrvatski Irci - Belfast Food, pripremaju ozbiljnu zabavu. Veliki interes publike za ovu feštu već godinama potvrđuje Belfast Food najboljim izborom za St. Patrick. Uvijek rasprodane dvorane, hrpa piva, sjajna atmosfera i znoj do koljena garantiraju ludi provod do zore!

Belfast Food se profilirao kao jedna od najkvalitetnijih hrvatskih koncertnih atrakcija čiji nastupi, a pogotovo onaj za Dan svetog Patrika, spadaju u zabave koje se ne propuštaju. Od samog početka zvukom i stilom grupa se usmjerila prema irskoj i keltskoj glazbi, a kroz četri albuma stvorila je i vlastiti autorski rukopis koji je rezultirao velikim hitovima poput 'Mate i Matilda', 'Van iz grada', 'Trivijalna stvar' i 'Lagano lagano'. Uskoro nam Belfast Food priprema novi album, nešto fantastično i sasvim drugačije, a sigurni smo da će nam na koncertu premijerno izvesti najavni single albuma 'Nisam pijan'.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Igor Ljiljak
Vedran Falica