TARIK OSTAO BEZ TEKSTA

Srušena dva velika rekorda u 'Potjeri'

22.03.2016 u 23:44

Bionic
Reading

U kvizu 'Potjera' emitiranom u utorak student matematike Martin Brkić točno je odgovorio na svih trinaest brzopoteznih pitanja i tako postao prvi natjecatelj u tri godine popularnog kviza kojemu je to pošlo za rukom. Na novi rekord lovac Dean Kotiga odgovorio je rekordnom višom ponudom

Lovac Kotiga se čestitajući Martinu našalio kako je kviz ovime dobio novu referentnu točku koja glasi 'k'o Martin Brkić'.

Za točno odgovorenih 13 pitanja Martin je osvojio 45.500 kuna, a lovac Kotiga mu je za novi rekord kviza ponudio rekordan viši iznos.

'Riskiram svoj otkaz visokom ponudom, ali ovaj rezultat koji smo vidjeli prvi put u ove tri godine to svakako zaslužuje', rekao je Kotiga i ponudio Martinu 182.500 kuna.

'Ne dajem nikakav savjet poslije ovoga', samo je kratko odgovorio natjecatelj Ante i točno odgovorio na pet brzopoteznih pitanja, a ni voditelj Tarik Filipović nije imao što dodati.

Rekorder Martin nije nastavio u pobjedničkom tonu i na žaljenje Tarika i lovca Kotige odlučio se za srednju ponudu od 45.500 kuna.

U završnoj potjeri Martin i Ante bili su uspješniji od lovca i osvojili su iznos od 63.000 kuna.