ECIJA OJDANIĆ

'Srce mi je veliko k'o kuća trokatnica'

26.01.2015 u 11:08

  • +19

Poznati na premijeri predstave Mobitel

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Kazalište Moruzgva, čija je direktorica i osnivačica Ecija Ojdanić, sinoć je premijerno predstavilo predstavu 'Mobitel' u zagrebačkom Kazalištu Vidra, a izvrsna glumica za taj uspjeh nagradila se tulumom do sitnih jutarnjih sati u društvu brojnih kolega koji su bili nazočni premijeri

'Presretna sam. Srce mi je veliko k'o kuća trokatnica. Znate, postojao je mali rizik postaviti ovakav komad, ali sve je prošlo savršeno. Premijeru smo proslavili. Zadnjih tjedana smo se, naime, samo poslovno družili pa je ovo sinoć bio naš prvi privatni izlazak', ispričala nam je glumica Ecija Ojdanić jutro nakon premijere kazališne predstave 'Mobitel', a koja je glumački oduševila publiku zagrebačkog Kazališta Vidra. Glumačka ekipa izlazila je na bis čak četiri puta. Predstavu potpisuje redatelj Krešimir Dolenčić, a uz Eciju na sceni su bili glumci Nataša Dorčić, Dado Ćosić i Iva Babić.


Izvedbom 'Mobitela' hrvatska publika je prvi put upoznala djelo Sergija Belbela, najizvođenijeg suvremenog katalonskog dramatičara i cijenjenog redatelja.
'Danas sam si priuštila malo duže spavanje. Zahvaljujući suprugu koji se ujutro pobrinuo da Cvita ode u školu, a Jakov u vrtić', otkrila nam je Ecija koja je i jutro nakon premijere bila prepuna dojmova.