MARINA SIMONI:

'Spusti prst dolje, balavice jedna!'

28.04.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Urota Gotovčevih protiv Marine svaki dan se pojačava sve više i više. Ovoga je puta svađa kulminirala teškim uvredama

Svađa je započela razgovorom o glazbenoj industriji. Nedugo zatim razgovor je prešao u svađu u kojoj su Ante i Simona zajedničkim snagama vrijeđali Marinu. Marina je rekla da su dva bezobrazna smutljivca te da lažu. Simona se derala i izjavila je: 'Gledaš me u oči, Marina Perazić, i meni lažeš?! Možeš mi biti baka i iz poštovanja prema tome se suzdržavam! Žao mi je tvoje djece.'

Ante je nastavljao u svom stilu uvreda rekavši da bi ona sve napravila za novac: 'Ti bi šupak prodala za pare!' na što mu je Marina odgovorila da baš zbog toga ni nema novca jer to ne radi. Ante je govorio da ju je puno puta častio vani, a Marina mu je rekla da je ona njega vidjela samo jedanput u životu. Uvrede i prijetnju stizale su sa svih strana.

Svađa je doživjela svoj vrhunac kada se Simona počela obraćati Marini i prijetiti joj prstom, na što je Marina poludjela i vrlo povišenim tonom rekla: 'Nemoj mi s tim prstom mahati, spusti prst dolje, balavice jedna, kad pričaš sa mnom!' te se derala da joj je dosta da joj laže. Simona je odgovorila: 'Ne seri, Marina Perazić!' i dobacila da živi na staroj slavi. Marina joj je rekla za kraj da njezina slava nikada neće biti poput njezine koja je osnovana na talentu.

 

Pogledajte video: