3, 2, 1 - KUHAJ

Špiček dao prvu desetku sezone!

09.03.2016 u 15:16

Bionic
Reading

Panika na setu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' zbog fazana dovela je do osrednjih izvedbi natjecatelja, no ne svih. Ideja da se od fazana naprave kosani medaljoni dopala se žiriju, posebice Tomislavu Špičeku koji je Marini i Mariju dao prvu desetku ove sezone

Natjecatelji su dobili zadatak da u 60 minuta očistite fazana od perja i kože te pripreme samo jedno konkretno jelo. Većina ih se odlučila pripremiti ga u pećnici, no s obzirom na to da je čerupanje fazana uzelo dobar dio vremena, neki su u zadnji tren promijenili recept. Tako su Petra, Filipa, Ina i Dina umjesto konkretnog jela, pred žiri donosile komadiće fazana u salati ili kao ragu.

Najhrabriji potez učinili su Marina i Mario – njihovi nuggetsi od fazana s kremom od pastrnjaka i ukiseljenim kupinama umočene u sirupu od vinskog octa, crnog papra, anisa, limete i drugih dodataka iznenadili su žiri, posebice Špičeka koji je jelo ocijenio prvom desetkom ove sezone!

'Jelo je vrhunsko! Mislim da ću ih kopirati', objasnio je svoje divljenje prema njihovim medaljonima, a Željka i Ivan imali su same pohvale za odličnu ideju, izvedbu i realizaciju svog autorskog jela.

'Da niste ponovili kremu od pastrnjaka, dala bih vam čistu desetku', objasnila je Željka zbog čega im je dala devetku, baš kao Ivan.