NAJMANJA I NAJSTARIJA

Sonji i Marini ne odgovaraju pravila igre

  • Autor: Lj. S.
  • Zadnja izmjena 04.05.2009 20:00
  • Objavljeno 04.05.2009 u 20:00
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Priče o dvoboju ovih su dana u prvom planu. Farmera je ostalo malo, a time i izbora za drugog duelista. Sonja je danas s Marinom raspredala o tome kako pravila igre nisu na njihovoj strani. Jedna je najmanja, pa time i najslabija, a druga najstarija u kući, te su im šanse za pobjedu manje

Sonja kao da predosjeća da će biti prvi duelist. Ne prestaje pričati o dvoboju i tome koga bi i zašto izabrala za protivnika, a Ivana, Gianna i Simona ne prestaju o tome pričati iza njenih leđa. Čini se da su je se farmeri odlučili riješiti, a ona kao da se miri s tim. Rekla je da unatoč tomu što bi mogla birati muške, a to su preostali Dino i Mario, to ne bi učinila jer smatra da nije fer. Radije bi izabrala neku ženu protiv koje zna da nema velike šanse, uredila se i izašla u Galery da si vidi momka. Naglasila je da je otpočetka na farmi najslabija karika zbog svoje konstitucije, na što joj je Petra rekla da je, s obzirom na to, dugo i izdržala, a Marina se pojadala da je i ona slaba karika zbog svojih godina.

Petra, koja je samo nešto ranije huškala Simonu protiv Sonje, sudjelovala je u razgovoru kao da ništa nije bilo, dok je Ivana također mrtva hladna prolazila kraj njih. Prepušta li Sonja igru nekom drugom ili je to samo zavaravanje protivnika, vidjet ćemo uskoro.

Pogledajte video:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi