RENE BITORAJAC

'Smiješi mi se nešto čemu sam se godinama nadao'

03.03.2015 u 17:43

Bionic
Reading

Poznati zagrebački glumac povodom 43.rođendana kojeg je proslavio jučer s obitelji i prijateljima, za tportal je otkrio što ga veseli u bliskoj budućnosti, koliko je zadovoljan sobom u ulozi kazališnog redatelja i koja mu je najveća glumačka želja

'Ove godine nisam radio tulum k'o prošle, ali i jedna obična večera uz prijatelje i obitelj za mene je bio odličan provod', kaže Rene Bitorajac koji je jučer proslavio svoj 43. rođendan. Malo tiše nego inače, ali razloga za slavlje ove godine još će biti, smatra poznati glumac. Najviše su ga razveselili crteži osmogodišnje Gabrijele i četverogodišnje Larise, koje već tradicionalno dobije za rođendan. A o željama i planovima za ovu godinu, Rene je na riječima ostao oprezan. Ima, kaže, jedna velika želja koja bi se trebala uskoro ostvariti, ali da ništa ne urekne, morat će prešutjeti o čemu se točno radi.

Nakon što se protekle godine okušao u kazališnoj režiji, u svibnju ga očekuje snimanje novog filma 'ZG80' Igora Šeregija. Riječ je o navijačkoj priči koja prati napete događaje 1989. između navijača Dinama i Crvene zvezde. Bitorajac glumi Krpu, kvartovskog nasilnika kojeg je igrao u 'Metastazama', jednog od rijetkih likova iz hrvatskog filma koji je uspio zaživjeti među publikom.

'Osim novog filma smiješi mi se nešto čemu sam se godinama nadao. Možda ćete me vidjeti u jednom sasvim novom svjetlu, možda i ne, zasad još ništa nije sigurno', tajnovit je Bitorajac, dodavši da izlet u redateljske vode nije bio jednom i nikad više.

''5žena.com' i danas puni kazališta, a to je najbolji pokazatelj da smo napravili odličan posao. Bit će valjda još prilike da pokažem svoje redateljsko umijeće', poručuje Rene.