TATA OD FORMATA

Slavni David Beckham sada i šije za malenu Harper

28.03.2016 u 10:58

Bionic
Reading

Victoria Beckham ponosno je objavila na Instagramu fotografiju svog supruga Davida Beckhama kako šije haljinu za lutku svoje kćeri Harper

Poznato je da malena Harper Seven svog slavnog oca Davida Beckhama doslovce  'vrti oko malog prsta', a da će Davod učiniti sve za svoju mezimicu, dokazuje i ova fotografija.

U javnosti je David često viđen dok provodi vrijeme s djecom, posebno malenom Harper, a mama Victoria gradi svoje modno carstvo. Koliko je ponosna na supruga i njegovu ulogu oca, pokazala je i fotografijom na Instagramu. Jedan od najpoznatijih nogmetaša primio se šivanja i kćeri pomogao da napravi haljinu.

Harper has daddy stitching her dollies dresses!!! We love you @davidbeckham ❤️ #lovingdaddy #proudmummy #familyfun ???? x vb

Fotografiju objavljuje Victoria Beckham (@victoriabeckham)


Majka Victoria uhvatila je taj trenutak i napisala: 'Harper je nagovorila Davida da šije haljinu za lutke. Volimo te!' U nekoliko je intervjua David Beckham rekao kako ima posebnu vezu sa sinovima, ali s kćeri još posebniju. Tako je čak na svome dlanu istetovirao njezin crtež.

Apparently Harper is allowed to scribble on daddy ❤️

Fotografiju objavljuje David Beckham (@davidbeckham)