AVANTURA U PRAGU

Slavko Sobin: Nema do ExYu ekipe

27.08.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Splitski glumac proteklog je tjedna boravio u Pragu gdje je snimao američku seriju 'Legends' u kojoj glavnu ulogu tumači Sean Bean, a u novoj postavi serije glume i glavni protagonisti filma 'U zemlji krvi i meda' Zana Marjanović, Goran Kostić i Nikola Đuričko

Splitski glumac 30-godišnji Slavko Sobin ne gubi vrijeme kad je njegova glumačka karijera u pitanju. Nakon zapaženih uloga u 'Zvizdanu' Dalibora Matanića i seriji 'Crno-bijeli svijet' Splićanin je dobio priliku dokazati se i izvan granica Hrvatske.

Naime, proteklih deset dana Slavko je u Pragu snimao američku seriju 'Legends', a društvo na setu pravili su mu sarajevski i beogradski kolege Zana Marjanović, Goran Kostić i Nikola Đuričko koji također glume u seriji. Njih troje uigrana su glumačka ekipa jer su već prije surađivali u filmu Angeline Jolie 'U zemlji krvi i meda'.

Vijest o svojem novom angažmanu splitski glumac sramežljivo je otkrio na svojem Facebook profilu objavivši fotografiju s kolegama u stanci snimanja. Riječ je o akcijskoj TV-seriji u kojoj glavnu ulogu tumači Britanac Sean Bean, široj javnosti poznat kao Ned Stark iz serije 'Igra prijestolja' (Game of Thrones).

Nema do ExYu ekipe.

Posted by Slavko Sobin on Saturday, August 22, 2015