KAKVA KARIJERA

Simonu uhvatila žarka želja za dječicom

  • Autor: Lj. S.
  • Zadnja izmjena 22.05.2009 08:49
  • Objavljeno 22.05.2009 u 09:00
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Iako već ima jedno dijete i usprkos tomu što Ante uz tri kćeri baš i nije oduševljen tom idejom, Simona je izjavila da bi voljela imati još djece

U ležernoj atmosferi nakon ručka Simona je Ivani povjerila neke svoje želje, ali i dileme u kojima je očito zbog svog supruga koji nema iste ciljeve. Ante je na Simonine ideje da imaju još koje dijete rekao da im to ne treba. Skoro ju je i uvjerio, ali ona se ipak predomislila, i to baš zahvaljujući boravku na farmi. Prije je mislila da joj je Gabica zaista dovoljna i da će se posvetiti karijeri, no sada razmišlja drugačije. Očito je Simoni svježi seoski zrak udario u glavu, pa uza sve obveze koje će je dočekati po izlasku ona stigne planirati i dijete.

'Kad razmišljam, karijera, ovo, ono - pa sve će to proć, a djeca ti ostaju, znaš', govorila je Ivani, ne baš najboljim hrvatskim jezikom. Simona je, naravno, mislila na svoju pjevačku karijeru: 'Kaj ću se ja sad posvećivati pjevanju, a moja bi me Gabica doma čekala!' Gospođa Gotovac ili zavarava hrvatsku javnost ili samu sebe, jer upravo odlaskom na farmu odvojila se od svoje malene kćeri na tri mjeseca. Budući da je nakon izlaska čeka još jedan show, a i njezina 'pjevačka karijera', nekako sumnjamo da će Simona uopće naći vremena za jedno, a kamoli za više djece. A možda smo u zabludi, možda Simona zapravo ima supermoći koje je vješto skrivala, ali prema posljednjim događajima, zaista bismo u to mogli i povjerovati.

Pogledajte video:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi