POČELO SKIDANJE

Simonica pokazala silikonke

  • Autor: Lj. S.
  • Zadnja izmjena 05.03.2009 16:48
  • Objavljeno 04.03.2009 u 18:00
Simona Gotovac

Simona Gotovac

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal

Kako su Gotovčevi probili led u javnom svađanju, tako su probili led i u skidanju pred kamerama. Iako se Simona pravila da joj je neugodno i tražila od supruga da je skriva, on je, na zadovoljstvo hrvatskog gledateljstva, maknuo paravan i omogućio pogled na njezino slavno poprsje

Prilikom presvlačenja Simona je zamolila supruga da je skrije iza paravana što je on i učinio govoreći joj: 'Kako si lijepa, ljubavi moja, reci svome mužu, zašto si tako lijepa?' Kada je ispunio svoju dnevnu kvotu tepanja, vidjelo se da mu je dosadilo držati paravan te joj je prigovorio: 'No, je gotovo? Mogu ja maknut'?', na što je ona rekla da ne može jer će joj se vidjeti sise. Ante joj je na to, u svojoj ciničnoj maniri, odvratio: 'Ajoj, a u Kliku se kao ne vidi, ne kužim, daj, briga te! Slikala si se i na Fashion Weeku', nakon čega je maknuo poplun koji je zaklanjao pogled na njezino poprsje.

tportal.hr

tportal.hr

Izvor: tportal.hr / Autor: -

   tportal.hr

Da ne bi puno zaostajala za Simonicom, i Tanja se, slijedeći je ustopu, dovoljno opustila i presvukla u sobi ne skrivajući se. Iako sene može pohvaliti identičnom raskoši, Tanja je svoje grudi vješto'zapakirala' u grudnjak koji je, ako ništa drugo, barem bio atraktivan.

tportal.hr

tportal.hr

Izvor: tportal.hr / Autor: -

   tportal.hr


Pogledajte video:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi