ELIMINACIJA JAKIH KARIKA

Simona za sluge odabrala Sonju i Mlinarića

05.05.2009 u 10:35

Bionic
Reading

Kao što smo i pretpostavili, sluge su ovaj tjedan Mario Mlinarić i Sonja Kovač. Sonji spavanje u kućici za služinčad nije novost, dok je za Marija ovo prvo takvo iskustvo

Prije nego što je izabrala sluge, Simona je svim farmerima pročitala odlomak iz Biblije o sedam gnjusoba. Sigurni smo da tako nešto na koljena baca hrvatsku katoličku javnost, a Simonicu uzdiže u nebesa, na mjesto sve bliže pobjedi. Ne možemo ne pomisliti da su upravo ovakvi trenuci jako dobro inscenirani jer ista je ta Simona još prije nekoliko dana napala Sonju, gotovo pa bez razloga, a zatim glumila žrtvu.

Bilo kako bilo, uz Sonju je sluga i Mario, kojemu je ovo prvi put da se nalazi u toj nezavidnoj situaciji. Mario je vjerojatno izabran prema Antinom nalogu, no šanse da on bude prvi duelist nisu baš velike. Simona, koja glasno protestira protiv klanova i podjela, uspjela je stvoriti klan protiv Sonje, tako da je najizglednije da će prva duelistica biti ponovno najmanja stanarka kuće, a koga će izabrati za protivnika, još ćemo vidjeti.