KAŽE DA NIJE KRIVA

Simona optužena za krađu čokolade

29.03.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Iako Simona jako voli jesti čokoladu, 'barem tri puta dnevno', čini se da je ipak ne voli toliko da bi je potajice uzimala iz smočnice, za što su je optužile Petra i Ivana

Nakon ručka farmeri su sjedili za stolom, pa su dežurne moralizatorice Ivana i Petra započele priču o nestanku čokolade iz smočnice, uvjerene da je krivac za to zlodjelo upravo Simona, poznata ljubiteljica gumenih bombona, ali i čokolade.

Uto je naišla Simona, projurivši kroz blagovaonicu do spavaće sobe. Za njom je krenula Gianna i upitala je nasamo je li ona krivac za nestanak slatkiša. To je pitanje vidljivo povrijedilo Simonu te je odmah rekla da ona to nije učinila. Gianna joj je potom savjetovala da to kaže i farmerima koji je optužuju, što je Simona i učinila.

'E, pa da vas razočaram, nisam vam uzela čokoladu, ali mi je jako žao što sumnjate u mene. Nisam niti jednu kockicu, ako se kunem.... Meni je uopće žao što vi to meni kažete, jer ja, kada sam imala svoju čokoladu, od srca sam svima podijelila i boli me više briga za ijednu trunku hrane!' To je bio njen odgovor, nakon kojeg je krenula van i nastavila vidno uzrujana: 'Oni mene pitaju jesam li uzela čokoladu. Pa pljunem im. Ja da sam im uzela...' Hoće li se pronaći krivac zbog kojeg je nadrljala Simonica, sigurno ćemo saznati uskoro.