MARINA

'Simona je muljatorica iz polusvijeta!'

06.05.2009 u 20:13

Bionic
Reading

Svađalačko raspoloženje na farmi se nastavlja i u večernjim satima. Ovaj put konfrontirale su se Simona i Marina kojoj je dosta Simoninih laži i muljanja. Simona, suočena s razotkrivanjem svojih spletki, po starom je briznula u plač i zazivala Boga

Marija je zanimalo kako je pala odluka da je on izabran za duelista, a Simona mu je rekla da joj je to sugerirala Marina. Marina je na to poludjela i rekla joj da to nije istina i da joj je to naložio Ante. Simona je konačno priznala da joj je Ante rekao koga da izabere, a mislio je na Marija i Dinu. Simona je usosila Marija i Sonju, a nakon što su neki farmeri pokazali nezadovoljstvo tom odlukom, Simona se dalje zakopavala time što je za svoje odluke okrivljavala druge. Kao da nije gazdarica i kao da nema slobodnu volju, Simona se ograđuje od svojih odluka.

Tako je i ovaj put okrivila Marinu, no ona se nije dala. Kad joj je Marina sve sasula u lice, Simona je najprije počela drečati, zatim je briznula u plač, a zatim u poznatom stilu Gotovčevih prijetila Marini Bogom: 'Marina, Bog će te kazniti, vjeruj mi', kao da ona o tome odlučuje. Zatim se povukla u sobu i jecajući govorila da ona tu više ne može, zaboravljajući pritom da većinu vremena upravo ona provodi u spletkarenju i traču.