IGRALE SE VJENČANJA

Simona: 'Ja sam Antin depilator!'

28.05.2009 u 10:07

Bionic
Reading

Unatoč rogoborenju protiv posla koji stanovnici farme moraju obaviti kako bi Gianni i Ivici omogućili lijepu svadbu, farmerice se sve teže uspijevaju hladnokrvno ponašati u sve napetijoj svatovskoj atmosferi

'Ja se želim udati', ispalila je Simona veselo, dok ju je Ivana podsjećala da je već udata. No, budući da je svoj 'preskupi prsten sa 123 dijamanta' ipak ostavila kod kuće, Simonica je valjda u iščekivanju nove svadbe svoju nakratko potisnula u sjećanju.

 

 

 


Doduše, muža nije zaboravila i nije ga prestala spominjati, pa je s curama podijelila i par detalja iz njihovog bračnog života, čak i iz bračne postelje. Priznala je da ga obožava 'šnjofkati' te mu grickati kosu i obrve (kako to točno izgleda, možda bolje da ne znamo). Također mu gricka i dlačice na nogama (?!), što je valjda i Ivani bilo previše, pa joj je rekla da se pričalo da Simona svašta gricka. 'Ja sam njegov depilator', zadovoljno je (iz tko zna kojeg razloga) zaključila Simona.

 

 

 

 


Tako je došla na ideju da se barem poigraju vjenčanja, kako bi, naravno, ona mogla glumiti mladenku. Isprobala je čak dvije 'vjenčanice' (za jednu je poslužio i stolnjak), dok je veo predstavljala mreža za komarce koju su dobili da stave nad krevet za mladence. Petra je bila mladoženja, pa je morala navući kaputić, a Ivana se kao djeveruša također morala prikladno obući. Prstenje su napravile od staniola, a cijelu su stvar zapečatile s par čašica rakije. Imaginarna je mladenka najavila da će Mario dobiti ulogu svećenika, a Dino će je kao otac voditi do oltara. Na kraju ne možemo a da se ne zapitamo što će joj točno suprug reći na tu parodiju.