NAKON KOBNOG PADA

Silvije Hum stigao u Zagreb, još je u šoku

08.01.2015 u 13:38

Bionic
Reading

Od kobnog 30. prosinca kada je umirovljeni novinar HRT-a Silvije Hum pao u Dubrovniku ispred kuće na stepenicama prošlo je gotovo deset dana, no posljedice osjeća i danas. Rekla nam je to u razgovoru za tportal njegova supruga Ana Brbora Hum koja mu je u ovim trenucima najveća podrška u njihovom zagrebačkom domu na Savici

'Silvije je još u šoku i još ima posljedice. Pet dana proveo je u Dubrovniku u bolnici, a za vikend je pušten na kućnu njegu. Ima tri šava iznad obrve koja će uskoro skinuti u Vinogradskoj. Modrice mu se moraju regenerirati, kao i cijeli organizam. Mora biti doma, mirovati, a oporavak će potrajati još sigurno dva tjedna. Nije on još fit…', objašnjava nam Silvijeva supruga Ana, voditeljica i urednica na HTV-u.


Ove su srijede zajedno avionom doputovali iz Dubrovnika u Zagreb gdje će u toplini doma mirovati i uživati nakon što je Novu godinu dočekao u dubrovačkoj bolnici. No srećom je, govori nam gospođa Ana Brbora Hum, sve dobro završilo. Iako je imao samo vanjske ozljede glave, sve je moglo proći puno gore. Silvije je, naime, te večeri izišao u šetnju usprkos velikoj buri i hladnoći. Poskliznuo se na stepenicama i ozlijedio lice i glavu. Onesviješten je ležao više od sat vremena dok ga na cesti nije zatekla susjeda. Osim puknutih arkada, natukao je i rebra.