LOŠE VIJESTI

Shannen Doherty saznala da joj se rak proširio

02.08.2016 u 20:41

Bionic
Reading

Zadnjih godinu dana 45-godišnja glumica Shannen Doherty bori se s rakom. Tumor joj se pojavio u dojci koju je u međuvremenu dala odstraniti, no sad je saznala da se rak proširio u limfne čvorove

'Imala sam rak dojke koji se proširio na limfne čvorove. Jedna od operacija kojima sam bila podvrgnuta otkrila je kako je moguće da se rak nastavio širiti iz limfnih čvorova. Zbog toga sam sad na kemoterapiji, a nakon toga ću morati i na tretman radijacije', kaže Shannen Doherty.

Shannen Doherty saznala je da ima rak u veljači 2015. i podvrgla se mastektomiji koja joj je bila iznimno traumatična. Priznala je kako se rasplakala u kabini za presvlačenje u trgovini tijekom isprobavanja grudnjaka nakon operacije.


Glumica se nada da će neka od terapija raditi te da neće ponovo imati rak.

'Sve ostalo je podnošljivo. Bol je podnošljiva. Život bez jedne dojke je podnošljiv. Najgora je briga o budućnosti i kako će to utjecati na ljude koje volite', kaže glumica.

Kao što smo već pisali, nakon što joj je zbog kemoterapije počela opadati kosa, sama je obrijala glavu i te fotografije stavila na svoj Instagram.

'Željela sam javnosti dati do znanja što mi se događa na način koji meni odgovara. Također sam se nadala kako ću možda pomoći nekome jer je s rakom lakše živjeti kad znate da nekome pomažete', rekla je Shannen Doherty.