MAČO MATE ČULJAK

Severininog bivšeg jedva smo prepoznali

11.02.2015 u 14:37

Bionic
Reading

Otkako nije u vezi sa Severinom, Mate Čuljak nije u žiži javnosti. No njegova transformacija od mlađahnog momka, kakvog ga pamtimo iz perioda veze s pjevačicom, do mačo muškarca, kakav je danas, iznenadila je mnoge

Legendarni nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević ovog utorka je u zagrebačkom kafiću Van Gogh u društvu brojnih prijatelja proslavio 80. rođendan. Među čestitarima je bio i poduzetnik Mate Čuljak, a mnogi ga se sjećaju zbog njegove ljubavne veze sa Severinom. Iako ga većina pamti kao baby face, Čuljak se u posljednjih nekoliko godina transformirao u šarmantnog mačo muškarca. Zahvaljujući sijedima prošaranoj kosi i pokojoj kili više, Severinin je bivši tek u srednjim tridesetim godinama postao vrlo muževan.

Severina i Mate Čuljak zaljubili su se u jesen 2005. Njemu je tada bilo tek 26 godina, a njoj 34. U vezi su bili nešto više od godine dana. 'Rastali smo se ljudski, a krivac nije treća osoba', rekla je tada Severina, nekoliko mjeseci kasnije otkrivši i kako ju je Mate zaprosio krajem 2006, no zbog poslovnih obaveza morali su odgoditi vjenčanje. Čuljak trenutno radi u Ini kao stručnjak za upravljanje projektima.