VEČER S PRIJATELJIMA

Severina šalje pozdrave svisoka

02.02.2015 u 20:42

Bionic
Reading

Pjevačica Severina Vučković, koja ovih dana uživa u Dubaiju, pohvalila se na Instagramu fotografijom iz Skyview Bara smještenog u hotelu Burj Al Arab

Severina je u večernjem izlasku uživala u društvu splitske pjevačice Danijele Martinović, njenog životnog partnera Petra Graše i njegove sestre Buge.

Smješten na 200 metara nadmorske visine, Skyview Bar se može podičiti prekrasnim pogledom i inovativnošću svojih koktel-majstora. No to ima i svoju cijenu pa je minimalan iznos koji u večernjem izlasku, od 19 do 22 sata, morate potrošiti oko 650 kuna. Naravno, po osobi. U predivnom pogledu možete uživati i uz popodnevni čaj, no prevarili ste se ako planirate tako uštedjeti. Naime, to će vas zadovoljstvo stajati oko 1.150 kuna. No ako ste mislili uživati u pogledu, a ne u tekućini koju pijete, isplati se investirati u dnevno svjetlo, jer čaj poslužuju u terminima od 13, 13.30, 16 i 16.30 sati.

Inače, Danijela i Grašo godišnjice obično proslavljaju zajedničkim putovanjem, a možda je upravo put u Dubai proslava punoljetnosti njihove ljubavne veze.