U RITMU PRLJAVACA

Severina nije skidala pogled s mobitela, Tanja osmijeh s lica

Bionic
Reading

Prljavo kazalište protekle je subote za zagrebačke Šalate krenulo na svoju veliku turneju povodom 25 obljetnice, a na prepunim tribinama među brojnim poznatima bila je i Severina u društvu prijateljice glumice Ankice Dobrić, dok su Tanja i Vlaho te večeri bili najzaljubljeniji par

Prljavo kazalište preksinoć je održalo odličan i prvi u karijeri koncert na zagrebačkoj Šalati kojim su počeli turneju u čast 25 godina od Zabranjenog koncerta na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Koncert koji je trajao puna dva sata započeli su pjesmom 'Radio Dubrava' te vatrometom, a najljepši trenuci nastupa bili su za vrijeme najvećih hitova 'Mojoj majci' i 'Lupi petama', kada su u publici i zapalili baklje. Odlično raspoloženi Prljavci priuštili su publici nezaboravan glazbeni doživljaj, a uzbuđenog Jaju publika je i ponijela na rukama.

Dobru svirku Prljavaca nisu propustile mnoge poznate ličnosti, a podršku kolegama sa svojom prijateljicom Ankicom Dobrić došla je pružiti i Severina koja je te večeri bila odlično raspoložena. Pogled nije skidala s mobitela, što nije nimalo zasmetalo njezinoj pratilji uvijek nasmiješenoj zagrebačkoj glumici.

Najzaljubljeniji par na koncertu zasigurno su bili Tanja Dragović i Vlaho Arbulić koji su izgledali sretnije no ikad. Kao veliki zaljubljenik u glazbu koji i sam piše i sklada pjesme, Vlaho je odrastao uz hitove Prljavog kazališta čije pjesme jako voli.