ZEZALA SE

Severina: Ako ja nisam u filmu, neće biti gledan

24.03.2014 u 08:52

Bionic
Reading

Severina je u zafrkantskom tonu progovorila u teaseru za film 'Reality' koji stiže u kino Europa 31. ožujka

'Pristala sam razgovarati s Dafne o tom filmu jer sam čula da će u njemu biti poznate face poput Rade i Lucije Šerbedžije, a pročitala sam scenarij. I zbilja sam se radovala tome. A sad, zašto me nema u filmu - treba to pitati Dafne. Bila sam spremna otići na glumačku akademiju, bila sam spremna ofarbati se u plavo iako sam jednom bila ofarbana u plavo pa sam imala kraste na glavi. Spremna sam bila i na to. No kako se ono kaže u narodu - teško je biti general nakon bitke. Nadam se da ćemo Dafne i ja nekad surađivati. Preporučujem joj se. Ne znam što je bio problem ovaj put. Ali nije joj pametno da me nije uzela u film jer joj neće biti gledan. Da sam ja u njemu, bio puno gledaniji', našalila se Seve.

Film 'Reality' redateljice Dafne Jemeršić događa se u svemiru, na Zemlji i u zoni bez vremena te se na originalan i humorističan način, preko slapsticka i hipersvemirske metafizike, poigrava s pitanjem realnosti i fikcije u traženju slobode i ljubavi.

Redateljica kaže da će za neke gledatelje 'Reality' biti otkačena vožnja puna obrata, komedija u kojoj će uživati 95 minuta, a za druge će vožnja možda biti prebrza ili struktura filma hipnotička.