1. PROSINCA

Senzacionalne The Frajle rasprodale Lisinski i najavile još jedan koncert

02.11.2016 u 14:47

Bionic
Reading

Četiri dame koje su izgradile svoj prepoznatljivi stil po akustičnoj glazbi, uspjele su rasprodati termin koncerta zakazanog 10. studenoga. Ulaznice su rasprodane u rekordnom vremenu i otvoren je novi termin 1. prosinca 2016.

Na sceni su se pojavile 2009. u vrijeme kada akustična glazba nije bila tako popularna, no upravo zbog toga cure su izgledale neobično i vizualno su gradile svoj identitet.

The Frajle su objavile tri studijska albuma, od kojih je prvi 'Naš album sa putovanja', poznat po singlu i spotu za pjesmu 'Ich liebe dich', objavljen 2010. godine.
Vremenom, osvojile su brojne nagrade i priznanja za svoj rad, među kojima su dvije MTV nagrade ( 'MTV Gold Award', za spot 'Fina' i za spot 'Pare vole me'- remix Dj Gramophondzie), 'Oskar popularnosti za najprodavaniji album', 'Oskar popularnosti za najbolju pop grupu', 'Runjićev galeb' za doprinos glazbi i još raznih priznanja od strane publike, medija, kolega i kritičara.

The Frajle uspijevaju u onome što mnogima ne polazi za rukom – na jednom koncertu podjednako drže publiku napetom izvodeći skladbe u rasponu od ruske ciganske do aktualne pop-rock glazbe. Nastupi The Frajli nisu tek izvedbe skladbi, već interakcija s publikom, neopterećeno uživanje u glazbi bez rezerve i, ono što mnogi kritičari opravdano ističu, puno pozitivne energije i radosti. Marija, Nataša, Jelena i Nevena ponekad se čine kao kabaretska skupina, čemu pridonosi njihova dojmljiva kostimografija koja ih također čini bitno različitima od ostatka scene.
Posjetite koncert legendarnih The Frajli, u prosincu, kako biste bili sudionici ugođaja i pravog spektakla koji će se dugo prepričavati.