ZAIGRANE I VESELE

Seksi Mrazice: Je li vam bolja Lidija, Maja ili Andrea?

29.12.2016 u 11:33

Bionic
Reading

Fotografije prigodnih motiva koje objavljuju poznate osobe posljednjih su nekoliko godina dio atmosfere na kraju godine. Pjevačice Maja Šuput, Lidija Bačić i Andrea Šušnjara, ponesene blagdanskim ozračjem, postale su Bake Mrazice i u seksi pozama stale pred kamere. Kojoj od njih najbolje pristaje ovo izdanje, prosudite sami

Vrijeme je okićenih borova, poklona, partijanja, a brojne poznate dame nabavile su i prigodne seksi božićne kostime. I dok neke od njih takvo što čuvaju isključivo za kućnu upotrebu, neke zavode na društvenim mrežama.

Lidija Bačić
kao jedna od atraktivnijih pjevačica svoj zavodljiv izgled njeguje tako što odjećom naglašava vitko tijelo. Za nastupe uvijek bira izazovnu odjeću, a za blagdansko vrijeme pripremila je božićni look

Za koncert u Dubrovniku odjenula usku i kratku crvenu haljinicu i stavila kapu Djeda Mraza.

#LidijaLive #Dubrovnik #Cilipi #punokosipak

A photo posted by Lidija Bačić?? (@lidijabacic_lile) on


I Maja Šuput fanove je odlučila u ove dane darivanja počastiti seksi fotografijama u blagdanskom ozračju. Nabavila je dva kostima u crvenoj i zelenoj varijanti, a fotografije su oduševile pratitelje njenog profila na Instagramu.

Ho ho hoooo ???????? Merry Christmas ❤️❤️ready for big concert ???? Maraton club, Čakovec ??????

A photo posted by majasuput (@majasuput) on


Kako bi uljepšala blagdane svojim obožavateljima na društvenim mrežama, pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjarafotografirala seu pripijenoj crvenoj haljini od baršuna svelikim dekolteomkoju je uskladila s kapicom Djeda Mraza.

Hvala #Zagreb #merrychristmas #magazin #andreasusnjara #h20nightclub #christmasparty ??❤??

A photo posted by Andrea Susnjara (@andreasusnjara) on