TKO JE LEILA GEORGE?

Sean Penn ljubi ljepoticu godinu mlađu od svoje kćeri

07.10.2016 u 14:15

Bionic
Reading

Holivudski glumac i veliki zavodnik, 56-godišnji Sean Penn ponovno ljubi. Na Havajima, gdje se nalazi njegova privatna vila, snimljen je kako u oceanu razmjenjuje nježnosti s mlađahnom djevojkom. Nije trebalo dugo da se dozna kako je riječ o 24-godišnjoj glumici Leili George, koja se tek treba dokazati u glumačkim krugovima

Na naslovnice svjetskih medija dospjela je ovog tjedna, no ne zbog glumačkih uspjeha, već zbog paparazzo fotografija. Na njima se vidi kako 24-godišnja Leila George ljubi 56-godišnjeg Seana Penna na pješčanoj plaži na Havajima. Obožavatelji ovog glumca i oskarovca pitaju se tko je ta mlađahna djevojka kojoj je uspjelo zavesti ovog holivudskog glumca i upisati se na listu ljepotica koje su ga imale priliku ljubiti.

Prije tjedan dana Leila je na Instagramu objavila fotografiju sa Seanom Pennom
tijekom snimanja audioknjige

Slavni glumac dosad je bio s nizom slavnih žena. Bio je u braku s Madonnom i Robin Wright, u vezi sa Scarlett Johansson te zaručen sa Charlize Theron. Upravo u blizini plaže na kojoj je snimljen s Leilom George Penn posjeduje vilu, u koju je rado dolazio upravo sa Charlize Theron. Mlada Leila George, iako je tek na počecima glumačke karijere, nije nepoznata u tom svijetu, što ni ne čudi jer potječe iz glumačke obitelji. Majka joj je glumica Greta Scacchi, a otac glumac široj javnosti poznat iz serije 'Zakon i red: Kriminalne namjere', Vincent D'Onofrio.

Greta Scacchi majka je nove djevojke Seana Penna


Leila s roditeljima Gretom Scacchi i Vincentom D'Onofriom te braćom Eliasom i Lukeom

#TBT HOLLAND ???? @cvanderdonk @vincentdonofrio

Fotografiju objavljuje leila george (@leilageorge)

Njezin otac široj javnosti poznat je po televizijskoj seriji 'Zakon i red: Kriminalne namjere'

Glumački kolege za nju govore da je vrlo talentirana, iako tek mora napraviti proboj na filmska platna budući da je do sada radila isključivo u kazalištu. Nedavno je snimila televizijski film 'Mother, May I Sleep with Danger?', u kojem glumi s Jamesom Francom i Tori Spelling

Leila George s Jamesom Francom i Tori Spelling na premijeri filma

Zanimljivo je kako Leila George čak godinu dana mlađa od Pennove kćerke Dylan Frances Penn, koja je rođena u braku s Robin Wright.