WILL AND GRACE

Sean Hayes proslavio legalizaciju gay brakova

27.06.2015 u 09:45

Bionic
Reading

Poznati glumac Sean Hayes i njegov suprug Scott Icenogle kratkom snimkom proslavili su legalizaciju istospolnih brakova u SAD-u

Glumac Sean Hayes kojeg se sigurno dobro sjećamo po ulozi Jacka McFarlanda u seriji 'Will and Grace', sa svojim je suprugom Scottom Icenogleom proslavio odluku Američkog vrhovnog suda da legalizira istospolne brakove u svih 50 država SAD-a.

Par koji se nakon osam godina zaruka prošle godine vjenčao, rekreirao je pjesmu 'Fit As a Fiddle (And Ready for Love)' iz mjuzikla 'Singin' in the Rain' iz 1952.

To je samo zadnja zabavna snimka koju je bračni par snimio i stavio na internet. Hayes i Icenogle su do sada rekreirali pjesme 'Trouble' i 'I Don't Like It, I Love It'.

Petak, 26. lipnja 2015., poseban je dan za Seana Hayesa ne samo zbog legalizacije istospolnih brakova u svim državama SAD-a, već i zato što mu je na taj dan i rođendan. Sretan rođendan, Sean Hayes!

What's better than a supreme taco from Taco Bell? The Supreme Court of the United States. Thank you for making marriage legal for EVERYONE today. Best birthday gift ever. Here's a celebration video from my legal husband and me. #MarriageEqualityForAll #LoveWins #SCOTUS

Posted by Sean Hayes on 26. lipanj 2015