STRANAČKA LJUBAV

SDP-ovka Sabina Glasovac objasnila srce s Facebooka

18.04.2016 u 19:14

Bionic
Reading

Predsjednica zadarskog SDP-a Sabina Glasovac nedavno je svoje prijatelje na društvenim mrežama zaintrigirala fotografijom sa svojim stranačkim kolegom Damirom Tomićem, a koju je objavila na svom profilu na Facebooku potpisanu sa - srcem. Odgovor na pitanje krije li se iza te objave neka posebna priča potražili smo od zadarske političarke

Srce na profilu na Facebooku zadarske SDP-ovke Sabine Glasovac ispod zajedničke fotografije s kolegom Damirom Tadićem nije ostalo nezamijećeno. No za one koji su pomislili da se ispod te objave krije nešto više od prijateljstva prevarili su se, kaže nam predsjednica zadarskog SDP-a i bivša pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i sporta Vedrana Mornara.

'Svoje stranačke kolege jako volim, a za sve svoje drage prijatelje imam jedno srce, pa tako i za Damira. Jako smo dobri prijatelji i kolege i ništa više', objasnila je Glasovac svoju naklonost prema predsjedniku đakovačkog SDP-a, 46-godišnjem Damiru Tomiću.

Prošle godine u svibnju Glasovac je na osobni zahtjev razriješena s dužnosti pomoćnice ministra znanosti, obrazovanja i sporta. Jedna je od aktivnijih političarki na Facebooku te redovito objavljuje zanimljive komentare iz političkog i društvenog života Hrvatske.