EWAN MCGREGOR

'Scenarij za nastavak 'Trainspottinga' je fantastičan!'

31.03.2016 u 20:29

Bionic
Reading

Film 'Trainspotting', kultna adaptacija romana Irvinea Welsha, proslavit će ove godine 20 godina postojanja, a tim povodom krajem svibnja počinje i snimanje nastavka. To je potvrdio i sam Ewan McGregor koji će se ponovno naći u ulozi Marka Rentona, a svoje dojmove o scenariju je kazao za Daily Mail

'Još nismo započeli sa snimanjem, krećemo krajem svibnja. Scenarij sam dobio tek nedavno, ali je zaista fantastičan', izjavio je McGregor kojeg je uloga Rentona i proslavila.

Ekranizacija knjige je u kratkom roku dobila kultni status, a to je i jedan od razloga zbog kojih je glumac pristao reprizirati ulogu.

'Nitko od nas nije htio raditi loš nastavak. Tako da sigurno ne bi snimali da nismo zadovoljni scenarijem, ali svi smo oduševljeni i uskoro krećemo. Cijela glumačka postava iznimno je zaštitnički nastrojena prema 'Trainspottingu', što zbog naših osjećaja, što zbog toga što film znači publici i fanovima', zaključio je McGregor.

Priča o narkomanima iz Edinburgha dobiva nastavak prema adaptaciji romana 'Porno', koji je Welsh 2002. objavio kao nastavak svog proslavljenog debija. Renton, Sick Boy i Begbie ponovno će zabaviti publiku na velikom platnu.