NAGRADNJAČA

Sandra Berković i Carla Belovari u Green Goldu

16.10.2013 u 09:24

Bionic
Reading

Svaka srijeda u Green Gold Clubu donosi nešto novo, pa će tako publika sve popularnijeg Urban Wednesdaya 16. listopada imati priliku vidjeti zanimljivu interakciju dviju vrhunskih pjevačica i kantautorica koje dijele svoj ukus prema urbanoj glazbi, Sandre Berković i Carle Belovari.

Sandra, dugogodišnja suradnica Liveinthemix music labela, iza sebe ima velik broj koncerata i solo album 'Upali Radio'. Nedavno je s producentskim dvojcem PlayOne, iza čijeg imena stoje Darko Juranović D'Knock i DJ Fresh Jay te s britanskim house vokalistom Amrickom Channom, snimila hit singl 'Can I Get Some Love', čija je audio verzija u vrlo kratkom roku ostvarila oko 250.000 pogleda na YouTubeu. Osim na ovom singlu, Sandra je gostovala i na mnogim drugim projektima spomenutog producentskog dvojca te je tako surađivala i s velikim inozemnim imenima.

Nakon što je nedavno svojim nastupom na Urban Wednesdayu dodatno potvrdila svoj status kvalitetne mlade izvođačice i vokalistice, Carla Belovari će ovog puta pokazati svoju svestranost preuzimanjem DJ pulta MC-anjem i pjevanjem te će zajedno sa Sandrom zasigurno napraviti vrhunski show. Carla je, kao i Sandra, dosljedna svom urbanom glazbenom izričaju, a uskoro će objaviti i svoj samostalni album koji će sasvim sigurno zadovoljiti sve poklonike R'nB, Soul i Funk glazbe.

Svakom partyju srijedom posebnu notu daju resident DJ Emilio Dalbello sa selekcijom najvećih hitova urbane klupske glazbe te plesna skupina Atomic Dance Factory, koja svaki puta sa svojim vrhunskim nastupom iznenadi publiku. Cijelom klupskom spektaklu Urban Wednesdaya pridonijet će i atraktivne plesačice iz 1st Entertainmenta.

Ulaz je svake srijede besplatan!

Tportal.hr će i ove srijede jednog čitatelja nagraditi sa stolom za četvero i bocom pića!

Nagradu je osvojio Stjepan Obućina