NAGRADNJAČA

'Sammy 2: Morska avantura' u kinima

10.10.2012 u 09:41

Bionic
Reading

Marija i Ivana Husar, Ljubomir Kerekeš, Željko Vukmirica, Pero Juričić, Luka Bulić, Mila Elegović, Ana Begić Tahiri i druge hrvatske zvijezde udahnuli su život morskim kornjačama i ostalim likovima animiranog hita 'Sammy 2: Morska avantura'! Film možete pogledati u multipleksima CineStar i ostalim kinima, a mi smo za svoje čitatelje pripremili 3x2 ulaznice!

Drugi nastavak Sammyevih avantura vodi nas u čarobni svijet morskih dubina. Morske kornjače i nerazdvojni prijatelji Sammy i Ray uživaju u vodenim i pješčanim čarima vodeći netom izlegnutu mladunčad Rickya i Ellu prema moru. Odjednom na njih nasrne krivolovac, otme ih i pošalje u Dubai, u akvarij u kojem će sudjelovati u spektakularnoj vodenoj predstavi za turiste. Morski konjic Big D, glavna zvijezda predstave, poziva Sammya i Raya da mu se pridruže u planovima za veliki bijeg, no oni smišljaju vlastite planove bijega sa svojim novim prijateljima.

U drugom nastavku likovi su još smješniji, jakih i osebujnih karaktera, neobični su i posebni, svaki na svoj način. Sve te osobine animiranim likovima unijela je odlična ekipa koja je radila na hrvatskoj sinkronizaciji filma: Ljubomir Kerekeš, Željko Vukmirica, Pero Juričić, Robert Ugrina, JorgeRicardoLuquePerdomo, Jelena Miholjević, Edvin LiverićBassani, David Vurdelja, Mila Elegović, Luka Bulić, Žarko Savić, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac, Ana Begić Tahiri i drugi.

'Sinkronizacije je nešto što sam oduvijek htjela pa kada sam dobila priliku bila sam presretna, osobito zbog toga što moja djeca naprosto obožavaju Sammya. Moja djeca su oduševljena!', rekla je Ivana Husar Mlinac koja je u animiranom filmu utjelovila lik Marie, zavodljive stanovnice akvarija u Dubaiju.

'Uživao sam u sinkronizaciji, dugo sam priželjkivao dati glas nekom animiranom junaku jer crtići mi i dan danas predstavljaju stvarno veliki užitak. Jedva čekam dan kad ću sa svojom kćerkicom uživati u filmu 'Sammy 2: Morska avantura', sigurno će joj biti smiješno da je tata na crtiću galeb,' dodao je Luka Bulić, koji se odlično snašao u ulozi galebova koje susreću Sammy i Roko.

Animirani film koji će oduševiti svih: od najmlađih do najstarijih. Morska avantura, snažna poruka o prijateljstvu čeka vas na velikim platnima!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Martina Zlački
Brnako Štefan
Viktorija Ivandić