JESEN BOGATA KONCERTIMA

Sade i Rammstein u zagrebačkoj Areni

27.06.2011 u 10:31

Bionic
Reading

Zagreb će još jednom postati poprište pravih svjetskih zvijezda, legendarnih izvedbi, pjesama i nevjerojatnog doživljaja. Dva izvođača, Sade i Rammstein, od kojih jedan prvi put u Zagrebu, nastupaju u studenome u Areni i savršeno se uklapaju u već najavljeni jesenski program Adrije Entertainment

Nakon prošlogodišnjeg koncerta nakon kojeg su svi posjetitelji iz dvorane izašli uz riječ 'wow', Rammstein ove godine garantira nešto još veće, vatrenije i spektakularnije.

Ovaj najpopularniji njemački bend, za čije su nastupe fanovi osmislili i moto 'Other bands play. Rammstein burns', još jednom će zapaliti zagrebačku Arenu 8. studenoga. Nova turneja, novi show, nova produkcija – sve je to najavljeno za novu turneju 'Made in Germany 1995-2011', a ako se samo prisjetimo zadnjeg nastupa Rammsteina, jasno je da su ovi veliki kreativci u stanju napraviti koncert koji će se urezati svima u pamćenje.

No nakon ovih metal industrijalaca, divljih piromana i teških glazbenih nota, u Zagreb stiže jedan od najljepših vokala – Sade. Ova prekrasna soul i R'n'B pjevačica u zagrebačku Arenu dolazi 22. studenoga zapjevati svoje najveće hitove, a turneja koja je krenula po Americi i ovacije koje dobiva gdje god se pojavi, jasno pokazuju da nas čeka jedan on najljepših koncerata u posljednjih nekoliko godina. Ova turneja nije privilegija samo za Hrvatsku već i za cijeli svijet jer Sade ne ide na turneju svake ili svake druge godine, njezini su nastupi vrlo rijetki.

Prošli mjesec objavila je album 'The Ultimate Collection' koji se sastoji od njezinih najpoznatijih hitova te tri nikada objavljene pjesme. Na albumu se nalazi 29 klasičnih skladbi uključujući 'The Moon and The Sky' remiks s Jay-Z-om, a samo mjesec dana nakon izlaska album je certificiran kao dvostruko platinasti.

Njezini su koncerti čarobno putovanje u najljepše glazbene note, a uz njezin prateći bend s kojim je osvojila čak četiri Grammyja, Zagreb će dobiti još jedan koncert koji je izmamio najskrivenije emocije kod publike.

PRODAJA ULAZNICA

Ulaznice za koncert Rammsteina u prodaji su od srijede, 29. lipnja od 10 sati po sljedećim cijenama:

FAN PIT: 380 kn
PARTER: 330 kn
SJEDENJE TRIBINA DOLJE: 330 kn
SJEDENJE TRIBINA GORE: 290 kn
LOŽA: 600 kn

Ulaznice za koncert Sade u prodaji su također od 29. lipnja, a podijeljene su u sljedeće kategorije:

VIP PARTER: 540 kn

PARTER SREDINA: 450 kn
PARTER: 340 kn
DONJE TRIBINE: 400 Kn
GORNJE TRIBINE: 300 Kn
LOŽA: 720 kn

Za koncert veličanstvene Sade broj ulaznica ograničen je na 12 tisuća.