ZA NJU NEMA ZIME

S kime se to Maja Šuput kupa u sunčanom Miamiju?

08.01.2016 u 14:36

Bionic
Reading

Pjevačica tijekom godine ne staje s poslom, no s prvim danima siječnja gotovo uvijek uzme kratak predah od nastupa kako bi se uputila prema toplijim krajevima i uživala u blagodatima sunca i mora

Ove godine Maja se opet uputila u Miami, u kojem već nekoliko dana puni baterije na tamošnjim plažama. Isklesanu liniju pjevačica bez imalo ustručavanja svakodnevno pokazuje obožavateljima na društvenim mrežama, a oni joj na to uzvraćaju samo komplimentima.

So, who needs to be rescued???

Fotografiju objavljuje majasuput (@majasuput)


'Kako sam jako često u Miamiju, poznajem grad i više nego dobro. A kad imaš pravo društvo oko sebe, onda je i odmor jako dobar i kvalitetan. Sve nam je divno, družimo se i izlazimo, a najviše sunčamo. Trudim se u svakom trenutku maksimalno uživati kako bih se odmorila prije nego što se vratim koncertima', rekla nam je pjevačica, a na put je otišla s prijateljima.

Free, naked & positive ☀️☀️☀️

Fotografiju objavljuje majasuput (@majasuput)


Maja već pakira kofere jer je njezina iduća destinacija Kolumbija, zemlja koju će prvi put posjetiti, čemu se jako raduje. Već je neko vrijeme željela otići upravo u tu zemlju, a sad kad joj se želja napokon ispunila ne sumnjamo da će se prepuna dojmova vratiti u Hrvatsku.

Jer vas volim ❤️❤️❤️

Fotografiju objavljuje majasuput (@majasuput)