LUTKA

S.A.R.S. uoči turneje izbacio novi singl

13.11.2013 u 11:54

Bionic
Reading

Poznata beogradska grupa S.A.R.S. pustila je u eter single 'Lutka' kojim će ujedno i zatvoriti aktualni albuma 'Kuća časti' i okrenuti se završetku novih pjesama

Pjesma 'Lutka', iako za samu grupu vrlo netipična balada, na koncertima se pokazala kao najpopularniji song s aktualnog albuma, o čemu svjedoči i više od milijun pregleda na YouTubeu.

Prije 'Lutke' album su predstavljali singlovi 'Bojana' (gostuju crnogorski reperi Who See), 'Mir u Svetu' (gost Dialup Lama - Bolesna štenad), 'Ti, ti, ti' (featuring Shemso69 iz Brkova) i 'Lud'.

Dečki iz S.A.R.S.-a trenutačno su u studiju gdje snimaju svoj četvrti album pod radnim nazivom 'Ako mogu Beatlesi, možemo i mi'. Izlazak albuma se očekuje do kraja godine, nepunih devet mjeseci nakon izlaska trećeg albuma 'Kuća časti' koji se može besplatno skinuti s web-stranice benda.

Prije završetka albuma, S.A.R.S. će tijekom studenoga odsvirati tri veoma zapažena koncerta u Hrvatskoj.

U petak, 15. studenoga, nastupaju uz Dubioza Kolektiv i Brkove u riječkoj Dvorani mladosti. Dan poslije, već su u Slavonskom Brodu gdje nastupaju u klubu Bastion.

Posljednjeg dana studenog, 30. studenoga, grupa će se pridružiti Goranu Baretu i Majkama, Urbanu i njegovoj četvorci te Quasarru na devetom po redu Pozitivnom koncertu u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova.