SPREMA SE FEŠTA

Rozga i Hauser: Nakon upoznavanja roditelja slijede zaruke?

17.11.2015 u 11:00

Bionic
Reading

Jelena Rozga i Stjepan Hauser sve više potvrđuju da njihova veza iz dana u dan postaje ozbiljnija i čvršća. Nakon nekoliko mjeseci ljubavi odlučili su napraviti novi korak pa su iznajmili zajednički stan u Zagrebu, a uskoro zajedno putuju u Split, gdje će čelist napokon upoznati i Jelenine roditelje

Potencijalni punac i punica, Jelenini roditelji, budućeg zeta nestrpljivo iščekuju. U Splitu navodno za Stjepana Hausera spremaju pravu feštu. Kako je pjevačica nedavno izjavila, njezina mama je presretna što je pjevačica našla čovjeka koji je voli i brine se o njoj.

'Kako smo 11. i 12. mjesec oboje jako zauzeti, on radi na novom albumu, a ja imam dogovorene koncerte, to ćemo ostaviti za prvi mjesec', otkrila je pjevačica za RTL televiziju. Ona je Stjepanove roditelje upoznala ljetos u njihovoj u vikendici u Raklju i izjavila je da su dragi i srdačni. Za Jelenu su pripremili pravu gozbu pa će njezini roditelji sigurno uzvratiti istom mjerom.

Paru su dosadili hoteli i odlasci u posjete jedno drugom pa su se nedavno odvažili na zajednički život u Zagrebu. O tome otkud ideja da ljubavno gnijezdo saviju u glavnom gradu, pjevačica je rekla da su to učinili isključivo zbog poslovnih razloga.

'U principu, naša baza je Split, ali i Pula. Split je moj grad i ja se nikad ne bih selila iz svoga Splita. Naravno, sada volim i Pulu zbog Stjepana, a u Zagrebu smo isključivo Stjepan i ja zbog posla', izjavila je Jelena, a nakon što Stjepana upozna s roditeljima, možda su na redu i - zaruke.