JE LI AUTISTIČAN?

Rosie O'Donnell pod paljbom zbog opaske o Trumpovu sinu

26.11.2016 u 21:44

Bionic
Reading

Poznata komičarka naljutila je američku javnost podijelivši na svom Twitteru video koji desetogodišnjeg Barrona Trumpa, najmlađeg sina novoizabranog predsjednika SAD-a, povezuje s autizmom

'Barron Trump autističan? Koja savršena slučajnost da privučemo pažnju na tu današnju epidemiju', stoji ispod videa na Twitteru američke komičarke Rosie O'Donnell koji najmlađeg sina Donalda Trumpa proziva autističnim djetetom.

Njezin post nije se nimalo svidio američkoj javnosti koja inače oštru na jeziku O'Donnell prozivaju da je ovog puta pretjerala, smatrajući da se desetogodišnje dijete ne treba uvlačiti u medijski rat koji Amerikanci vode s Trumpom. I O'Donnell je poznata protivnica Trumpove politike, kao i mnoge njezine kolege.

U pomalo bizarnom videu, koji je objavljen prije dva tjedna i pogledan više od milijun puta, stoji poruka kako najmlađeg Trumpa zbog 'čudnog' ponašanja u javnosti ne treba osuđivati, pritom se redaju snimke koje navodno njegovo ponašanje povezuju s autizmom.

Nakon brojnih negativnih komentara koji njezin post nazivaju sramotnim, O'Donnell je video i komentar uklonila te se više ne može vidjeti na njezinu Twitter profilu.