OBOŽAVATELJI TENISA

Roland Garros okupio svjetsku kremu

29.05.2015 u 10:30

Bionic
Reading

Tenis je za mnoge svjetske zvijezde stvar prestiža, no za neke i velika strast zbog čega krajem svibnja u Parizu nikad ne propuštaju jedan od najvažnijih Grand Slam turnira. Među njima su urednica američkog Voguea Anne Wintour, Hugh Grant, Ben Stiller, Kevin Spacey, a najvatrenija najvijačica zasigurno je supruga Novaka Đokovića koja ga ove godine s obitelji bodri u Parizu.

I oni koji ne znaju mnogo o Anne Wintour zasigurno su čuli da se zbog svog omiljenog sporta prva dama američkog Voguea svakog jutra diže u pet ujutro da bi prije dolaska u redakciju odigrala jednu partiju tenisa. Kao što ne propušta Tjedne mode u Parizu, ne može se dogoditi da Anne nije u publici na svom omiljenom teniskom turniru. Ista je stvar s britanskim glumcem Hugh Grantom koji nakon teniske pobjede koja ga je impresionirala na svom Twitteru čestita dotičnom tenisaču, a nedavno je to bila naša Donna Vekić.

Na Roland Garrsou mogu se vidjeti i neke zvijezde  koje su godinama daleko od očiju javnosti poput Princea. Nogometaš Zlatan Ibrahimović također je ove godine na Roland Garrosu, pa i glumac Ben Stiller koji je u grad svjetlosti stigao s obitelji.


I Prince je veliki obožavatelj Roland Garrosa

Jedna od najvatrenijih najvijačica na tribinama je Jelena Ristić, supruga Novaka Đokovića koja u Parizu ne propušta niti jedan suprugov meč. Inače Jelena i Novak nerijetjko sudjeluju u mnogim humanitarnim akcijama za djecu, a nedavno su se u jednoj prodružili i američkoj glumici Goldie Hawn koja je Đokovićeva obožavateljica. Na Jeleninom Twitteru Hawn niej skivala oduševljenje što je dobila priliku surađivati sa slavnim sportašem i njegovom suprugom.


Jelena Ristić Đoković uvijek je na tribinama najbolje raspoložena navijačica


Stan Wawrinka s kojim je Donna Vekić navodno u vezi nije ignorirao obožavateljice