MILANA VLAOVIĆ

'Rođendan slavim gledajući dragog kako radi'

23.07.2015 u 14:38

Bionic
Reading

Skladateljica i spisateljica Milana Vlaović danas ima poseban razlog za dobro raspoloženje jer slavi 44. rođendan. Dan provodi mirno i na plaži, a uz nju je njezin dečko Boris Kovaček

'Prva mi je čestitala prijateljica iz Metkovića. Onda sam se tek sjetila da mi je rođendan', kaže kroz smijeh Milana Vlaović. Skladateljica i spisateljica svoj 44. rođendan slavi na plaži.

'Čitam i gledam dragog kako radi na laptopu. Dakle, dan mi je kao i svaki drugi', otkrila je. Bilo je više rođendanskih slavlja koja će pamtiti, kaže. 'Pamtim luda slavlja iz mladosti - svoj osamnaesti rođendan, kad su se svi moji prijatelji pošteno napili jer su na kraju tog ljeta išli u vojsku. Kad prijeđete četrdesetu, slavite to što ste živi, zdravi i okruženi ljudima koje volite', tvrdi Milana, ističući da nijedan svoj rođendan ne bi htjela zaboraviti.

'Nema rođendana koji bih rado zaboravila, iako okrugli brojevi malo više pogađaju. Ali kad jednom uđete u dekadu, brzo se na nju naviknete. A ja sam se u četrdesete baš lijepo uselila i smjestila', rekla je.


Milana je u vezi s Borisom Kovačekom nekoliko mjeseci