KRISTIJAN UGRINA:

'Rođendan sam proslavio uz klapu More i srneći gulaš'

22.08.2015 u 18:15

Bionic
Reading

Glumac Kristijan Ugrina 43. rođendan dočekao je u Starom Gradu na Hvaru u obiteljskom krugu i s prijateljima koji su ga razveselili lijepim darovima

'U našem 'dvoru' od jutra je krenulo u slavljeničkom duhu. Dok je supruga Tamara, koja mi je prva čestitala 43. rođendan, spremala kuću, ja sam pripremao namirnice za gozbu. Svojim prijateljima pripremio sam gulaš od veprovine, knedle, žgance. Za predjelo sam servirao miljevački pršut, a zasladili smo se čokoladnom tortom koju mi je donijela prijateljica iz Splita', otkrio je glumac.

Osim čokolande torte, na popisu zanimljivih, lijepih i korisnih darova našli su se i košulja, brojni domaći prehrambeni proizvodi i pića, kuhinjski pribor, a posebno se, kaže, razveselio profesionalnoj kuharskoj pinceti.

'Dok sam kod prijatelja pripremao rođendanski objed, ugodno me iznenadilo kad se ondje pojavila klapa More koja je zapjevala, dok sam ja glumio da pjevam', rekao je kroz smijeh.

Uz gatronomske delicije i pjesmu, rođendan su slavili do dugo u noć.
'Poželio sam da mi djeca budu zdrava i pametna kakva već jesu, a da Tamara i ja doživimo duboku penziju', kaže Kristijan.