SKANDALIMA DO VRHA

Rock zvijezda Silvio Berlusconi

24.11.2009 u 15:00

Bionic
Reading

Talijansko izdanje glazbenoh magazina Rolling Stone na naslovnici za prosinac objavljuje sliku talijanskog premijera kao najveće r'n'r zvijezde 2009. godine

Urednik talijanskog izdanja Rolling Stonea Carlo Antonelli izjavio je da je izbor Berlusconija za najveću r'n'r zvijezdu 2009. premalo s obzirom na njegovu sposobnost da ne silazi s naslovnica magazina, uspoređujući ga s parti-manijacima poput Roda Stewarta, Briana Jonesa i Ketha Richardsa koji su, kako kaže Antoneli, male bebe u odnosu na talijanskog premijera.

Također je napomenuo da je Berlusconi uspio lako eliminirati konkurenciju zbog svojih poduhvata dostojnih najvećih rock zvijezda. 'Njegova žudnja za životom i njegov neponovljiv stil života donijeli su mu nevjerojatnu međunarodnu popularnost, posebno ove godine', piše uz njegovu sliku na naslovnici Rolling Stonea koju je naslikao američki ilustrator Shepard Fairey.

Zanimljivo je da je drugo mjesto najveće rock zvijezde 2009. pripalo Baracku Obami kao osobi koja na najbolji mogući način predstavlja vrijednosti rock and rolla, a treće papi Benediktu XVI zbog nedavno objavljenog albuma za diskografsku kuću koja je producirala i albume grupe Nirvana. Koja ekipa!