VIŠEGODIŠNJA ŠUTNJA

Ripper napokon progovorio o Nives Celzijus

17.12.2014 u 13:56

Bionic
Reading

Frontmen Pips Chips & Videoclips Dubravko Ivaniš Daddy (nekad Ripper) u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju promovirao je svoj skorašnji slavljenički koncert u Domu sportova, a nakon šest godina šutnje zakopao je ratnu sjekiru s Nives Celzijus koja ga je u nimalo laskavom kontekstu spomenula u Kiklopom nagrađenoj 'Goloj istini', a s kojom je bio u kratkoj romansi

Nives Celzijus i Dubravko Ivaniš nekoć su bili ljubavni par. Nives Zeljković bila je srednjoškolka, a mnogi se, kažu, sjećaju da ju je frontmen grupe Pips Chips & Videoclips dočekivao pred školom i nosio torbu.


Sve u svemu, slatka priča, no njihov je davni odnos ponovno došao u centar pažnje kada je u medijima 2008. Nives progovorila o toj svojoj kratkoj, divljoj i mladenačkoj ljubavi spomenuvši Dubravka u knjizi 'Gola istina', koja je, tvrdila je tada, bazirana na crticama iz stvarnog života.

Za poznatog autora i pjevača Pipsa Dubravka Ivaniša napisala je da se ponašao divljački zbog života u paklu droge. Napisala je i da ju je u afektu gnjusno izvrijeđao.

Dudo Ivaniš nikada nije javno govorio o Nives Celzijus, no čini se da su godine koje su prošle, ali i njihove nove obiteljske uloge učinile svoje.

Gostujući u Glazbenom showu Dalibora Petka, Dubravko je kratkim asocijacijama ipak pristao reći nešto o Nives Celzijus, kao i o drugim ljudima koji su mu prošli kroz život.

'Prva asocijacija za Juru i Pavla iz Svadbasa je ta da su šišmiši, Emil Tedeschi je prijatelj, a Mišo Kovač karizma. Kritičar Ante Perković je gospodin, Darko Rundek idol, a Nives Celzijus dobra djevojka. Bivši gitarist benda Alen Kraljić moja je najveća ljubav, a Tomislav Petrović biznismen. A Yaya? Ona je najveća kozmička ljubav', zaključio je frontmen Pipsa.