RADIO 101 STAGE

Richard Dorfmeister dolazi na T-Mobile INmusic festival

30.04.2009 u 10:31

Bionic
Reading

Poznati DJ, producent i glazbenik, Richard Dorfmeister, nastupit će na pozornici Radija 101 ovogodišnjeg T-Mobile INmusic festivala koji će se održati 24. i 25. lipnja na Jarunu

Riječ je o svjetski poznatom DJ-u, producentu i glazbeniku koji je svjetsku slavu i priznanje stekao kao dio austrijskog producentskog i remiks tandema Kruder&Dorfmeister, a bogatu glazbenu karijeru ostvaruje i u dvojcu naziva Tosca, zajedno s Rupertom Huberom

Dorfmeisterov put među respektabilne glazbenike započeo je formalnim obrazovanjem, a daljnje proučavanje glazbe rezultiralo je autentičnim i jedinstvenim zvukom, što je posebno istaknuto u suradnji s Peterom Kruderom, s kojim je stvarao glazbu različitih žanrova. Spajajući dub, ambiental, drum`n`base, reggae, funk i deep house postaju poznati po posebnom glazbenom izričaju i prepoznatljivom zvuku.

Njihov uspjeh nagovijestila su već prva izdanja 'G-Stoned' i 'DJ Kick', a dodatno ih proslavljuju remiksevi niza izvođača kao što su Depeche Mode, Roni Size, Bomb the Bass, United Future Organization i drugi.

Podsjetimo da su svoj nastup na T-Mobile INmusic festivalu potvrdili: Moby, Franz Ferdinand, Kraftwerk, N*E*R*D, Lily Allen, Yeah Yeah Yeah, Editors, Dimmu Borgir, Anthrax, Hatebreed, Art Brut, Sergent Garcia, Rokia Traore te Adrian Maxwell Sherwood i KUD Idijoti.

Cijena ulaznica je od 9. veljače do 1. ožujka iznosila 350 kuna, od 1. ožujka do 1. svibnja iznosi 400 kuna, od 1. svibnja do 15. lipnja 450 kuna te od 15. lipnja do 24. lipnja kartu možete kupiti po cijeni od 500 kuna. Na dan festivala, 24. i 25. lipnja, karta će biti skuplja za 50 kuna.

Cijena ulaznice za jedan dan od 15. lipnja do 25. lipnja stajat će 450 kuna.

T-Mobile je za svoje korisnike pripremio posebne pogodnosti. Tako rezervacijom ulaznice putem SMS poruke, svi T-Mobile korisnici mogu ostvariti popust od 50 kuna pri kupnji jedne ulaznice u T-Centrima (prazna poruka se šalje na broj 2255).