GLAZBA ZA SVAČIJE UŠI

Regionalni Vh1 počinje s radom krajem rujna

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 13.09.2012 17:12
  • Objavljeno 13.09.2012 u 14:43
Vh1

Vh1

Izvor: Promo fotografije / Autor: vh1

Krajem rujna s radom počinje regionalni kanal televizije Vh1. Nezaobilazna TV destinacija za sve ljubitelje muzike doživjet će svoj preobražaj, pa će sada program biti obogaćen glazbom najpopularnijih regionalnih izvođača

Nastavljajući dobro poznatu Vh1 tradiciju, gledatelji će biti u prilici uživati u muzičkim spotovima iz svih desetljeća popularne muzike, a po prvi put će se u programu naći i spotovi izvođača iz bogate glazbene povijesti naše regije na kojoj su odrastale generacije.

‘Koncepcija programa se neće promijeniti. Vh1 ostaje program koji će 24 sata emitirati samo muziku i video spotove, ali će regionalni Vh1 pratiti poboljšanja u odabiru muzike, uređivačke politike i novih muzičkih segmenata. Ono što će se promijeniti i zbog čega smo mi veoma nestrpljivi krenuti s emitiranjem jesu spotovi domaćih izvođača koje ćemo prikazivati. Vrijeme je da Vh1 otvori vrata bogatoj glazbenoj povijesti regije i ovo smatramo revolucionarnim korakom u domaćoj muzičkoj industriji, koja će pomoći izvođačima, a nas vratiti u neka sretnija vremena za pop i rock muziku na ovim prostorima. Arhivski materijal je toliko dragocjen, šarolik i zanimljiv da će svakako biti u najmanju ruku zanimljivo sve to ponovo vidjeti na televiziji’, rekao je povodom pokretanja regionalnog Vh1 glavni i odgovorni urednik MTV i Vh1 Ninoslav Jovanović.

Svoju podršku otvaranju regionalnog Vh1 kanala uputio je i veliki broj glazbenika iz svih zemalja u regiji među kojima su Bajaga, Massimo, Đule iz Van Gogha, grupa Jinx…

‘Jako mi je drago što konačno kreće regionalni Vh1, televizija na kojoj će gledatelji moći čuti i vidjeti, nadam se, gomilu dobre domaće muzike i spotova. Posebno se nadam da će odgovorni ljudi na Vh1 potanko istražiti brojne arhive i izvući na svjetlost dana neke davno zaboravljene pjesme i izvođače koje treba upoznati s novim generacijama ljubitelja muzike’, izjavio je Momčilo Bajagić Bajaga.

Novi kanal podržava i Massimo Savić: ’Meni kao glazbeniku uvijek je veliki događaj pokretanje novog programa koji promovira glazbu, a pogotovo onu vizualnu. To nas muzičare tjera da što bolje i kvalitetnije napravimo svoje videospotove ne bismo li bili dovoljno dobri da se vrtimo uz velike svjetske zvijezde.’

Iza pokretanja regionalnog Vh1 programa stoji kompanija MTV Adria koja je vlasnik licence MTV Networks za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru koja u regiji već emitira tri programa MTV-ja za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju.

Vh1 je dio MTV Networksa, koji pripada Viacom International Media Networks (VIMN) i gleda se u više od 1,8 milijun kućanstava širom regije. Vh1 je dio osnovnog paketa svih kablovskih, IPTV i DTH operatera i emitira glazbeni program 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi