SENKA BULIĆ

'Razvila sam disciplinu prema tijelu i sad mi se to vraća'

14.01.2016 u 13:31

Bionic
Reading

Karizmatična Splićanka Senka Bulić proslavila je 52. rođendan u radnom ozračju, što joj nimalo teško nije palo. Glumica, redateljica, producentica i osnivačica kazališta Hotel Bulić o svom poslu govori sa žarom i nadahnućem kakvim još uvijek, nakon nekoliko desetljeća, pristupa kazališnim projektima

'Rođendan sam proslavila u ZKM-u, sa svojim dragim kolegama. Naravno da smo se počastili i da je bilo veselo, ali prije svega u radno jer je premijera predstave 'Živjet ćemo bolje' ove subote', ispričala nam je Senka. Ističe kako nikad nije dijelila privatno od kazališta i da kod nje te crte razdvajanja nema. Prisjećajući se dosadašnjih rođendana, ne pamti neki najgori ili onaj kojeg će se sjećati po nečem posebno lijepom.

'Nisam baš osoba koja pati od proslava rođendana, tako da nemam neki koji mi je posebno ostao u pamćenju. Važno je da tu i tamo postoji neki razlog za veselje s bliskim ljudima', smije se Senka. Ne sjeća se tko joj je prvi čestitao 52. rođendan, ali su joj lijepe i originalne poruke sa svih strana počele stizati već u ponoć.

Glumici nitko ne bi dao te godine, a uz odličan izgled, za koji kaže da je produkt dobrih gena, ali i brige za sebe, krasi njen prepoznatljiv šarm: 'Ranije sam se češće bavila sportom te sam razvila disciplinu i odgovornost prema tijelu', izjavila je. Sad se to, tvrdi - vraća.

'Samoj sebi želim ljubav, zdravlje i slobodu', rekla je. U horoskope ne vjeruje iako s vremena na vrijeme zna pogledati što piše za njezin znak Jarca.

Za nju nakon premijere predstave nema odmara, već je u pripremama za nove projekte.
'Najbolje funkcioniram u tom povišenom, adrenalinskom stanju', ističe.


Senka je rođendan proslavila s kolegama iz predstave 'Živjet ćemo bolje'

Sretan ti rođendan,draga!!!

Posted by Jelena Miholjević on Wednesday, January 13, 2016